• Dinsdag 15 april 2014: Wonen Bommelerwaard verstuurt tot en met eind mei geen verlengingsbrieven meer
  Vanaf maandag 14 april tot en met eind mei 2014 bereiden de corporaties van Wonen Bommelerwaard zich voor op de overgang naar het nieuwe woonruimteverdeelsysteem 'Woongaard'. Hierdoor zullen er tot en met eind mei 2014 geen verlengingsbrieven meer verstuurd worden. vanaf juni, met de live-gang van het nieuwe systeem, worden de brieven alsnog verstuurd.
   
 • Woensdag 2 april 2014: Heeft u problemen met inloggen?
  Maak dan een nieuw wachtwoord aan op Mijn Eigen Pagina via de optie wachtwoord vergeten.
   
 • Maart 2014: Nieuw woonruimteverdeelsysteem op komst!
  De deelnemende corporaties van Wonen Bommelerwaard gaan vanaf juni 2014 haar woningen verdelen via een nieuw woonruimteverdeelsysteem, Woongaard. Dit nieuwe systeem levert woningzoekenden veel voordelen op. Bent u benieuwd wat dat voor u betekent als u op zoek bent naar een huurwoning? Lees dan verder.
  Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op met één van de corporaties.

  U bent op zoek naar een huurwoning in de Bommelerwaard. Daarvoor bent u bij Wonen Bommelerwaard aan het goede adres. Met één inschrijving kunt u reageren op het huurwoningaanbod van de 3 woningcorporaties in deze regio. Woningstichting Maasdriel, Woonlinie en Woonstichting de Kernen verdelen gezamenlijk hun huurwoningen via het woonruimteverdeelsysteem Wonen Bommelerwaard. U vindt het huurwoningaanbod van de 3 woningcorporaties tweewekelijks in Weekblad De Toren en op deze gezamenlijke internetsite.
   
 • Hebben wij uw e-mailadres al?
  Lees hier verder.
   
 • Controle van uw gegevens via IB-60 formulier
  Bent u van plan om te reageren op een huurwoning? Zorg er voor dat u op tijd een inkomensverklaring (IB-60 verklaring) opvraagt bij de Belastingdienst. Deze verklaring heeft u binnen vijf werkdagen in huis. Meer informatie vindt u hier.
  Uw inkomensgegevens worden op het moment van een woningaanbieding door de corporatiemedewerker gecontroleerd.
   

 

onbekend Kerkdriel

€ 465,35 Poederoijen

€ 517,94 Ammerzoden

€ 633,52 Brakel

€ 861,47 Kerkwijk